Älykäs talo

älykäs koti

Älykäs talo

Laadukkailla teknologiaratkaisuilla viihtyisämpi koti

Älykäs talo on talo, jossa on käytössä uusinta teknologiaa ja automaatiota, jotta asumisesta tulisi entistä mukavampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Älykkään talon eri toiminnallisuuksia on mahdollista hallita kätevästi ja nopeasti niin kotona kuin etäyhteydellä, kuten älypuhelimella. SmartHome-järjestelmämme on väyläjärjestelmä, jonka avulla voi hallita kotisi toimintoja kokonaisvaltaisesti keskusohjausjärjestelmän kautta.

Miten älykoti toimii?

Useimmat älykodit käyttävät älykästä johdotusta tai tarkoitukseen rakennettua kotiverkkoa, jotta talon eri osat voivat olla yhteydessä keskusohjausjärjestelmään. Ajastimia, kytkimiä ja antureita käytetään määrittämään, milloin ja miten eri automatisoitujen järjestelmien tulisi toimia.

Esimerkiksi, tullessasi kotiin havaitsee anturi, että olet saapunut ja kytkee tiettyjä valoja päälle, poistaa käytöstä eri turvatoimenpiteitä ja lämmittää olohuonetta. Kun aiot nukkumaan, voivat anturit aktivoida turvatunnistimet, laskea verhot ja sammuttaa valot ja sähkölaitteet.

Miksi älykotiin kannattaa sijoittaa?

On useita syitä, joiden vuoksi investoinnit älykkääseen talotekniikkaan ovat jatkuvassa kasvussa. Tärkeimpiä näistä ovat mukavuus, turvallisuus, helppous ja tehokkuus, jotka voit saavuttaa SmartHome-järjestelmämme avulla.

Mukavuus – ilmastointi- ja valaistusjärjestelmiä voidaan säätää automaattisesti kellonajan, ulkoilman lämpötilan tai omien mieltymysten mukaan.

Turvallisuus – antureiden ja viestintätekniikoiden avulla koteja voidaan tarkkailla ja seurata jatkuvasti mistä tahansa, myös mobiilissa. Sähkölaitteita, kuten saunan kiuas, on mahdollista sammuttaa etäyhteydellä.

Helppous – älykkäät kodit auttavat yksinkertaistamaan monimutkaisia ​​tehtäviä tai automatisoivat ne kokonaan.

Tehokkuus – teknologian avulla on mahdollista hallinnoida ja seurata älykodin energiankulutusta, joka helpottaa energiansäästössä.

OTA YHTEYTTÄ:
Smartfinn Oy
Sammonkatu 7
70500 Kuopio, Finland
+358 (0) 40 084 3882

Yhteystiedot

Älykotijärjestelmä

Esimerkkikoti